Jawatan Kosong di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA)

Pihak Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA)/ Risda Plantation mempelawa calon-calon warganegera Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan bertaraf tetap/ kontrak seperti berikut:

Senarai Jawatan yang ditawarkan : 

1. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) GRED W19
2. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) GRED N19

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan : 11 Ogos 2023
Lokasi :Pahang
Sektor : Kerajaan 
Kelulusan Minimum : Sijil, SPM
Status Pelantikan :Tetap/kontrak

Cara Memohon Jawatan :

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA).

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Pastikan anda rujuk iklan penuh melalui pautan di bawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda)

Syarat-syarat Jawatan Kosong & Permohonan dan Borang Disini Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.