Jawatan Kosong di Pusat Serantau Asia Tenggara Bagi Mencegah Keganasan (SEARCCT)

Pihak Pusat Serantau Asia Tenggara Bagi Mencegah Keganasan (SEARCCT) mempelawa calon-calon warganegera Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan bertaraf tetap/ kontrak seperti berikut:

Senarai Jawatan yang ditawarkan : 

1. PENGARAH GRED 44/52
2. TIMBALAN PENGARAH PERANCANGAN DAN LATIHAN GRED 44
3. PENOLONG PENGARAH GRED 44
4. PENYELIDIK GRED 41/44

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan :30 Ogos 2021
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan 
Kelulusan Minimum : Master, Ijazah
Status Pelantikan :Tetap/kontrak

Cara Memohon Jawatan :

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Pusat Serantau Asia Tenggara Bagi Mencegah Keganasan (SEARCCT).

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Pastikan anda rujuk iklan penuh melalui pautan di bawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda)

Permohonan dan Borang Disini 


Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.