Jawatan Kosong di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM)

Permohonan Jawatan Kosong di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) dialukan memohon dan mempelawa kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan tetap / kontrak seperti berikut :-


Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Maklumat Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM)

Lembaga Lebuhraya Malaysia(LLM) ialah sebuah badan kerajaan yang dipertanggungjawabkan bagi mengawasi semua lebuhraya tol di seluruh Semenanjung Malaysia. Ia merupakan sebuah badan berkanun yang ditubuhkan melalui parlimen Akta 231( 1980 ). LLM bertanggungjawab untuk merancang, melaksana, menyelia dan mengawasi projek - projek lebuh raya tol di Malaysia sebagaimana yang tertakluk kepada Akta Jalan-jalan Persekutuan (Pengurusan Persendirian) 1984.

Senarai Jawatan yang ditawarkan :

1.PEGAWAI TADBIR GRED N41
2.PENOLONG JURUTERA (AWAM) GRED JA29
3.JURUTERA ELEKTRIK GRED J41
4.PENOLONG JURUTERA (ELEKTRIK) GRED JA29
5.JURUUKUR BAHAN GRED J41
6.PEMBANTU TADBIR P/O GRED N19 
7.AKAUNTAN GRED WA41
8.PELUKIS PELAN (KEJURUTERAAN AWAM) GRED JA19
9.PEGAWAI UNDANG-UNDANG GRED L41
10.PEMBANTU AKAUNTAN GRED N19
11.JURUTERA AWAM GRED J41
12.PEMBANTU OPERASI GRED N11

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan : 8 Ogos 2023
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan Berkanun
Kelulusan Minimum :Ijazah , Diploma dan SPVM
Status Pelantikan :Tetap/kontrak

Cara Memohon Jawatan :

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Jawatan Kosong di Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM)

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Pastikan anda rujuk iklan penuh melalui pautan di bawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda)

Permohonan dan Borang Disini Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.