Jawatan Kosong di Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB)

Pihak Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB) mempelawa calon-calon warganegera Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan bertaraf tetap/ kontrak seperti berikut:

Senarai Jawatan yang ditawarkan : 

1.Pemandu Kenderaan

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan : 26 September 2022
Lokasi : Perak
Sektor : Kerajaan 
Kelulusan Minimum : SPM/SPMV
Status Pelantikan :Tetap/kontrak

Cara Memohon Jawatan :

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB).

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Pastikan anda rujuk iklan penuh melalui pautan di bawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda)

Syarat-syarat Jawatan Kosong & Permohonan dan Borang Disini 


Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

1 ulasan

  1. Nak minta tlg pastikan dokumen yg dilampirkan adalah betul sbb dah muatnaik tetapi dokumen utk penolong pengurus gred JA29

    BalasPadam