Jawatan Kosong di Lembaga Air Perak Darul Ridzuan

Sukacita dimaklumkan bahawa Lembaga Air Perak Darul Ridzuan mempelawa calon-calon WARGANEGARA MALAYSIA yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan serta berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan jawatan bertaraf tetap/ kontrak seperti berikut:

Senarai Jawatan yang ditawarkan : 

1.Penolong Jurutera GredJA29
2.Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) GredN19
3.Pembantu Kemahiran GredH19
4.Pembantu Awam Gred H11

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan :9 Ogos 2021
Lokasi : Perak 
Sektor : Kerajaan 
Kelulusan Minimum : Diploma/STPM, Sijil, SPM/SPVM, PT3/PMR 
Status Pelantikan :Tetap/kontrak

Maklumat Tambahan 

*Hanya calon yang tersenarai pendek sahaja yang akan dipanggil temuduga.

*Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 3 bulan dari tarikh akhir temuduga hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Cara Memohon Jawatan :

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di  Lembaga Air Perak Darul Ridzuan.

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Pastikan anda rujuk iklan penuh melalui pautan di bawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda)

Permohonan dan Borang Disini Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.