Jawatan Kosong Terkini di Majlis Perbandaran Teluk Intan (MPTI)

Permohonan Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Teluk Intan (MPTI) dialukan memohon dan mempelawa kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan tetap / kontrak seperti berikut :-Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Senarai Jawatan yang ditawarkan :

1.PENOLONG AKAUNTAN GRED W29
2.PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN GRED U29
3.PELUKIS PELAN GRED JA19
4.PEMANDU KENDERAAN GRED H11

Maklumat Jawatan Kosong:

Tarikh tutup permohonan :15 Disember 2022
Lokasi :Perak 
Sektor :Kerajaan 
Kelulusan Minimum :Diploma, Sijil, SPM/SPVM dan PMR/PT3
Status Pelantikan :Tetap/kontrak

Cara Memohon Jawatan :

*Permohonan adalah secara online melalui portal online atau borang yang telah ditetapkan di Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Teluk Intan (MPTI)

*Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

*Bagi calon yang berminat dengan jawatan ini, anda dikehendaki membuat permohonan melalui link yang disediakan dibawah:-

Borang Permohonan dan Syarat-syarat:

(Pastikan anda rujuk iklan penuh melalui pautan di bawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda)

Permohonan dan Borang Disini 

Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.